MENÜ

  • magyar
  • angol

Ajánlatkérés nemzetközi szállításra

Megrendelő
Üzenet/Megjegyzés


Vasúti szállítmányozás

Az egyik legrégebbi, viszont a modernkori, Európa és Kína közötti szállítmányozásban csak mostanában újra felfedezett árutovábbítási mód a vasúti áruszállítás. Ennek elsődleges okai a kínai gazdaság világpiacon betöltött szerepének folyamatos növekedése és az útkeresés, hogy a legerősebb gazdasággal rendelkező távol-keleti ország által gyártott irdatlan árumennyiséget milyen módon lehetne a legjobb ár/érték feltételek mellett eljuttatni a megrendelőhöz.

Sok esetben a tengeri áruszállítás nagyon lassú, a légi szállítás ugyan gyors, de túlzottan drága. Ezért került képbe újra köztes megoldásként a kombinált vasúti fuvarozás. A vasút közel 50 %-kal gyorsabb, mint a tengeri megoldás, viszont közel 45-50 %-kal olcsóbb, mint a légi szállítás. LCL –akár egy palettányi árú – és FCL szolgáltatással, akár háztól – házig állunk ügyfeleink rendelkezésére. Igény esetén közvetett elő- és utófutást is biztosítunk.

A vasúti szállítás költségei ritkán változnak, jelentősen jobban tervezhetőbbek, mint a tengeri konténeres szállítás esetén.

Partnereinknek jelentős számú felvételi és leadási pontot is tudunk biztosítani Kína egész területén.

Vasúti árutovábbítással foglalkozó kollégáink rendkívül felkészültek, kellő tapasztalattal rendelkeznek, Magyarországon az elsők között kezdtek el foglalkozni ezzel az újra felfedezett szállítási lehetőséggel.

Természetesen igény esetén teljes körű vámügyintézéssel és szállítmánybiztosítással is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Keressen bennünket elérhetőségeinken!