MENÜ

  • magyar
  • angol
Rapid Cargo

Az Ön szállítmányozója

Az A. Rapid Cargo Plusz Kft, illetve jogelődje 2006 óta a magyarországi szállítmányozási piac stabil és megbízható szereplője. A cég vezetősége – alkalmazkodva a megváltozott piaci igényekhez – az elmúlt időszakban komoly strukturális és üzletpolitikai változtatásokat vezetett be arra gondolva, hogy egyesítve a szállítmányozás és a fuvarozás területén megszerzett tapasztalatokat, az A. Rapid Cargo Plusz Kft az ügyfelek számára még az eddiginél is átfogóbb, színvonalasabb, rugalmasabb, minden igényt kielégítő szolgáltatást fog tudni nyújtani.

Víziónk

A magyar szállítmányozási piac ismert és elismert szereplőjévé válni. Nem célunk a legnagyobbakat leelőzni. Méretben még nem vagyunk erre felkészülve. De meg tudjuk tenni, hogy cégünkre úgy gondoljanak, mint a legdinamikusabb, korrekt, minden igényt kielégítő csapatra, aki megérdemelten vált a piac jegyzett szereplőjévé.

Küldetésünk

Az A. Rapid Cargo Plusz Kft munkatársai azért dolgoznak, hogy a cég ügyfelei részére mindig, minden körülmények között a legjobb, a piac igényeihez és változásaihoz alkalmazkodó, folyamatosan fejlődő szolgáltatást biztosítsák. Célunk az elégedett ügyfél, akinek felmerülő szállításai megoldásakor nem kell újabb és újabb partnereket keresnie, mert az addig elvégzett munkánk, az addigi tapasztalatok mindig fókuszban tartanak bennünket, mint megoldást.

Értékeink

Munkatársaink több tíz éves tapasztalata, lendülete, tanulni vágyása, piacismerete, kapcsolatrendszere, partnercégeink minden igényt kielégítő modern eszközparkja, korrektsége és megbízhatósága a garancia arra, hogy Ön mindig azt kapja tőlünk, ami Önnek a legkedvezőbb.

Miért a

Rapid Cargo

 
Folyamatos növekedés
98,6%-os ügyfél elégedettség
Megbízható, leinformálható alvállalkozó partnerek
Minden igényt kielégítő, modern eszközpark

Miért a Rapid Cargo?

Különlegesek vagyunk! Különleges elveket vallunk! Mi tényleg úgy gondoljuk, ha szeretnénk, hogy az ügyfelünk maradéktalanul elégedett legyen, meg kell tudnunk oldani minden igényét, kielégíteni minden kívánságát! Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha a munkafolyamatokat nem daraboljuk szét. Minden egyes igényre maximálisan felkészült kollégát biztosítunk, aki az első kapcsolatfelvételtől a teljes lezárásig saját hatáskörben végigkíséri az ügymenetet, a szállítási folyamat minden elemére pontos és kielégítő, optimális megoldást tud nyújtani, minden kérdésre korrekt választ tud adni, minden felmerülő akadályra előre kidolgozott és mégis egyedi forgatókönyvvel rendelkezik. Így az ügyfél elégedett, mert mindig tudja, kihez kell fordulni, kollégánk pedig pontosan képben van, pontosabban, mintha a folyamatot kisebb elemekre bontottuk volna. Sokkal jobban, mintha külön kézben lenne a sales, az ajánlat kidolgozása, a szállítás szervezése, az utánkövetés, a számlázás és a reklamációk kezelése.

Az elmúlt év bebizonyította, hogy ez a rendszer működik! Nálunk ez jól működik!

Különlegesek vagyunk!